Angry Birds i Storåkern

I onsdags hade vi prickat in en parkträff och picknick som snöade bort. Idag var det stor risk att samma upplägg med samma sällskap hade regnat bort.

Men man kan inte låta sig stoppas av lite regn, det är ju inte värre än att man blir våt. Och våta blev vi, för det ösregnade precis hela tiden vi var där.

Premiär i Angry Birds-park för mig, killarna har varit förut till parken i Oitans. Det var också första gången jag var i Storåkern, en stadsdel under uppbyggnad här nära oss.

Rolig klätterställning.

Hannes var aningen för kort (eller aningen för klumpigt klädd med regnkläder ovanpå vinterhalaren) för att ta sig fram på vissa ställen, och behövde lite hjälp här och där.

Tror det var riktigt bra att vi var där första gången en regnig vårvintervardag då vi fick ha parken för oss själva. Kan tänka mig att där är mera vimmel en varm sommardag, och då kan det vara knepigt för två vuxna att hålla koll på fyra barn om alla är ovana med stället.

Man må tycka vad man vill om de arga fåglarna och kommersialiseringen kring dem – men jag gillade lekparken i alla fall. Stor klätterställning, gungor, en sandlåda.

Och ett ”lusthus” högt upp i skyn.

Där vi hade picknick.

Fredagsmys att få tak över huvudet på picknicken.

Hit kommer vi igen (gärna ändå med ens lite mindre regn nästa gång).

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s