Cyklist? Javisst!

Det är roligt att se hur Amos utvecklats i sitt cyklande på en vecka. Nu sitter han på sitsen då han cyklar. Än har han inte förstått att han kan sparka fart och åka framåt lite längre sträckor, men jag tror inte att det räcker länge tills han märker det.

Hannes i sin tur var i början av sin cykelkarriär många månader i just det här skedet då han bara gick fram med cykeln. Tror det har en enorm betydelse för Amos att ha haft en sparkcyklande storebror som modell. Jag försökte i tiderna visa videon på sparkcyklande knattar för Hannes så att han skulle se hur man kan cykla, för det funkade inte riktigt att själv sätta sig på sadeln i vadhöjd och sparka fart och visa.

Tidigare har vi bara cyklat på gården, men idag for vi ut på första längre rundan. Hem – lekis – stora parken – hem. Vi snackar inga långa avstånd här, men jösses vilken tid det tog. Kräver en hel del tålamod av alla inblandade, särskilt storebror som minsann inte vill kompromissa bort omvägarna men skulle önska ett rejält högre tempo.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s