Loppisrunda

Man behöver inte sluta med loppisrundorna bara för att sommaren är över. Nej, nej, prylhamstrandet kan visst fortsätta. Den här gången i Kierrätyskeskus i Knektbro och Akseli i Mankans.

Ditt och datt – allt från lampskärmar och garnnystan till böcker och leksaker. Hoppas att högen med Rut och Knut tittar ut-böcker blir populära och att de kan ge svar på en del av alla miljoner ”varför?” Hannes ställer. Vi började läsa en av dem idag och det verkade visserligen som om den gav fler frågor än svar. Men så är det med allt annat vi läser om och pratar om just nu också. Varför?

 

Annonser

2 thoughts on “Loppisrunda

  1. Fina loppisfynd! Jag var till Nella & Nuttu på måndagen men inga riktiga fynd denna gång. Blev mest bara småstressad på att där var så mycket folk och trångt att man hela tiden fick flytta på sig då man skulle kolla på något. Inte kom jag ju tomhänt därifrån men som sagt inga direkta fynd heller.

    • P.S jag är ju nästan fri och ledig nu då jag har bara ett barn hemma om dagen så kommer gärna med på en loppisrunda någon dag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s